Energiateollisuuden suunnittelu- ja konsultointipalvelut

Fimecon Oy tuottaa korkealaatuisia suunnittelupalveluita energia- ja prosessiteollisuuden tarpeisiin. Kehitämme järjestelmät yksilöllisesti asiakkaan ja laitoksen tarpeen mukaan. Haemme innovatiivisia ja kestäviä ratkaisuja, joilla turvaamme tuotteiden laadun ja toiminnan jatkuvuuden myös tulevaisuudessa. Meille on kertynyt kokemusta vuosien varrella lukuisista eri projekteista.

Tarjoamamme palvelut

• Kuljetin- ja polttoainejärjestelmien suunnittelu
• Lämmönvaihtimien suunnittelu
• Kattilalaitosten service- ja varaosasuunnittelu
• Energiateollisuuden laite- ja laitossuunnittelu

Ymmärrys kokonaisuudesta

Keskeinen osa työtämme on huomioida ja ymmärtää prosessien ja olosuhteiden edellyttämät vaatimukset, kuten laitteiden asennettavuus, materiaalit, lämpötilat ja standardit. Painelaitteita koskevat erityisvaatimukset asettavat suunnittelulle omat haasteensa, jotka hallitsemme erityisen hyvin.

Painelaitteet

Painelaitesuunnittelun alueella meillä on kokemusta voimalaitos- ja prosessikattiloiden sekä jätelämpökattioiden painerunkojen, komponenttien ja laitteiden suunnittelusta. Olemme suunnitelleet myös putkistoja, säiliöitä ja lämmönvaihtimia useisiin eri projekteihin.

Painelaitesuunnittelun osalta meillä on kokemusta niin eurooppalaisista- kuin amerikkalaisistakin standardeista: EN 12952, EN 13480, EN 13445 ja ASME Section VIII div.1

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää energiateollisuuden palveluistamme!

Suosittele meitä

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Lähetä meille viesti. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.


  • AAA