Energiateollisuuden suunnittelu- ja konsultointipalvelut

Fimecon Oy tuottaa korkealaatuisia suunnittelupalveluita energia- ja prosessiteollisuuden tarpeisiin. Kehitämme järjestelmät yksilöllisesti asiakkaan ja laitoksen tarpeen mukaan. Haemme innovatiivisia ja kestäviä ratkaisuja, joilla turvaamme tuotteiden laadun ja toiminnan jatkuvuuden myös tulevaisuudessa. Meille on kertynyt kokemusta vuosien varrella lukuisista eri projekteista.

Tarjoamamme palvelut

• Kuljetin- ja polttoainejärjestelmien suunnittelu
• Lämmönvaihtimien suunnittelu
• Kattilalaitosten service- ja varaosasuunnittelu
• Energiateollisuuden laite- ja laitossuunnittelu

Ymmärrys kokonaisuudesta

Keskeinen osa työtämme on huomioida ja ymmärtää prosessien ja olosuhteiden edellyttämät vaatimukset, kuten laitteiden asennettavuus, materiaalit, lämpötilat ja standardit. Painelaitteita koskevat erityisvaatimukset asettavat suunnittelulle omat haasteensa, jotka hallitsemme erityisen hyvin.

Painelaitteet

Painelaitesuunnittelun alueella meillä on kokemusta voimalaitos- ja prosessikattiloiden sekä jätelämpökattioiden painerunkojen, komponenttien ja laitteiden suunnittelusta. Olemme suunnitelleet myös putkistoja, säiliöitä ja lämmönvaihtimia useisiin eri projekteihin.

Painelaitesuunnittelun osalta meillä on kokemusta niin eurooppalaisista- kuin amerikkalaisistakin standardeista: EN 12952, EN 13480, EN 13445 ja ASME Section VIII div.1

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää energiateollisuuden palveluistamme!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Lähetä meille viesti. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Fimecon Oy
Kauppaktu 43
78200 VARKAUS

Y-tunnus: 25414429
Puh: +358400188063

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Fimecon Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.