Suunnittelujärjestelmät

Fimecon Oy toimittaa suunnittelujärjestelmien koulutus- ja konsultointipalveluja. Asiantunteva tiimimme on parhaimmillaan päästessään toteuttamaan yksilöllisiä ratkaisuja asiakasyrityksellemme. Kehitämme ja modernisoimme olemassa olevia suunnittelujärjestelmiä uudelle tasolle ja etsimme aina asiakkaan tarpeisiin parhaiten sopivan ratkaisun.

Suunnittelujärjestelmien kehitys

Automatisoimme suunnittelurutiineja jolloin piirustusten tuottaminen nopetuu ja virheiden määrä vähenee.
Tuotteen 3d-mallia voi ohjata esimerkiksi MS-Excel taulukolla tai mallin omalla lomakkeella. Lomakkeen tai taulukon arvoja muutettaessa myös malli, ja mikä parasta, malliin liitetyt piirustukset päivittyvät automaattisesti. Näin voidaan ohjata monimutkaistenkin tuotteiden malleja jolloin suunnitteluun käytetty aika lyhenee ja laatu paranee merkittävästi.

Esimerkiksi Engineering To Order järjestelmä voidaan rakentaa toimimaan myös web-selaimessa jolloin vaikkapa asiakkaan luona vieraileva myyjä saa luotua tuotteen 3D-mallin tarjouspiirustuksineen oikeilla mitoilla ja helposti vaikka välittömästi myyntineuvottelun aikana!

Koulutuspalvelut

Tarjoamme myös Autodesk tuotteiden koulutuspalveluita kilpailukykyisin hinnoin, ota yhteyttä niin kartoitetaan tarpeenne!

Suunnittelupäällikkö

Palvelumme avulla voite itse keskittyä ydinliiketoimintaanne ja jättää suunnittelun organisoinnin ja kehityksen meidän vastuullemme. Suunnittelupäällikkömme vastaa siitä, että omat suunnitteluprosessinne toimivat oikein ja oikeaan aikaan. Palvelumme avulla voitte kehittää oman suunnitteluosastonne toimintaa, tai jättää suunnitteluprosessin kokonaan tai osittain meidän hoidettavaksemme!

Pitkä kokemus suunnittelujärjestelmistä mitä erilaisemmissa projekteissa ja työskentely projektinhallintamenetelmien kehitystehtävien parissa on tuonut meille vahvan osaamisen suunnittelujärjestelmien ja -prosessien parissa!

Ota yhteyttä - kartoitamme parhaan mahdollisen ratkaisun tarpeisiinne.

Suosittele meitä

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Lähetä meille viesti. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.


  • AAA