Avoimet työpaikat Fimeconilla:

Työpaikat

Haemme Varkauden toimistolle suunnitteluinsinööriä painelaite- ja laitossuunnittelutehtäviin.

Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi painelaitteiden kuten lämmönvaihdinten ja kattilalaitosten paineenalaisten osien suunnittelu, putkisto- tai laitossuunnittelutehtävät riippuen osaamistaustastasi. Lopullinen työnkuva ja vastuualueet voidaan räätälöidä henkilökohtaisten vahvuuksiesi ja kokemuksesi perusteella.

Voit olla etsimämme henkilö, jos sinulla on jo kokemusta vastaavista suunnittelutehtävistä, pystyt työskentelemään sujuvasti jollain 3D-suunnitteluohjelmistolla kuten PDMS, Autodesk PLANT 3D tai Vertex Plant sekä AutoCAD:llä.
Lisäksi sinulla on kyky työskennellä niin tiimissä kuin yksinäänkin ja ennenkaikkea halu ja kehittyä työssäsi. Koulutukseltasi olet koneinsinööri tai DI.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan puhelin-, lounas- liikunta- & kultturietuineen, sekä hyvät mahdollisuudet päästä vaikuttamaan oman työsi sisältöön.

Hakemukset sähköpostitse osoitteeseen: jussi.mykra@fimecon.fi


Suosittele meitä

Facebook Twitter 4Jaa

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Lähetä meille viesti. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Fimecon Oy
Kauppaktu 43
78200 VARKAUS

Y-tunnus: 25414429
Puh: +358400188063

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Fimecon Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.