Fimecon yrityksenä

Kuopiossa ja Varkaudessa toimivan Fimecon Oy:n toiminnan kulmakivenä on alusta asti ollut asiakaslähtöisyys.

Yhteystiedot

Fimecon yrityksenä

Kuopiossa ja Varkaudessa toimivan Fimecon Oy:n toiminnan kulmakivenä on alusta asti ollut asiakaslähtöisyys.

Yhteystiedot

Fimeconin tarina

Jussi Mykrä perusti Fimecon Oy:n vuonna 2013 työskenneltyään lähes 20 vuotta samalla alalla muiden yritysten palveluksessa. Toiminnan kulmakivinä ovat olleet alusta asti asiakaslähtöisyys, palveluiden tuottaminen lähellä asiakasta ja tiivis mukanaolo asiakkaan liiketoiminnassa. Aki Maaranen, Mykrän kollega aiemmasta työpaikasta, osti puolet yrityksestä vuonna 2014. Aki Maarasen myötä yritykseen saatiin lisää koneenrakennusosaamista täydentämään perustajan painelaitteisiin ja energiateollisuuteen keskittynyttä ammattitaitoa ja kokemusta. Vuoden 2015 alkupuoliskolla yrityksen kasvaessa Fimecon otti käyttöön toiminnanohjausjärjestelmän, ja saman vuoden lopussa siirryttiin sähköiseen ostolaskujen käsittelyyn. Vuonna 2015 luotiin siis pohjaa yrityksen tulevalle kasvulle ja haluttiin varmistaa, että yrityksen järjestelmät eivät luo esteitä kasvulle.


Vuonna 2016 Fimecon Oy osti mekaanisen puunjalostusteollisuuden projekteihin erikoistuneen joensuulaisen Pentek Engineering Oy:n 

ja laajensi toimintaansa myös puunjalostusteollisuuden projekteihin. Pentek Engineering Oy:n toiminta siirrettiin emoyhtiön tiloihin
Varkauteen, ja sen toiminta jatkui aktiivisena Fimecon Oy:n tytäryhtiönä. Pentek Engineering Oy fuusioitui Fimecon Oy:ön 31.12.2017.


Tällä hetkellä yrityksessä työskentelee yli kymmenen alansa ehdotonta ammattilaista ja toimintaa ohjaavat yhä samat arvot kuin yritystä perustettaessa.

Arvot

Asiakaskeskeisyys

  • Laatu
  • Asiakaskokemus

Dynaaminen & Kehittyvä

  • Jatkuva kehitys ja parantaminen

Sitoutunut

  • Hyvinvoivat työntekijät
  • Tyytyväiset asiakkaat

Kannattavuus

  • Omistajien tavoitteet
  • Jatkuvuuden turvaaminen

Missio

Kehitämme asiakkaidemme tuotteita ja tuotantolaitoksia yhä kilpailukykyisemmäksi ja paremmiksi oman ammattitaitomme avulla.