Fimeconin tarina

Jussi Mykrä perusti Fimecon Oy:n vuonna 2013 työskenneltyään lähes 20 vuotta samalla alalla muiden yritysten palveluksessa. Alusta asti toiminnan kulmakivinä on ollut asiakaslähtöisyys, tuottaa palvelut lähellä asiakasta ja olla tiiviisti mukana heidän liiketoiminnassaan. Aki Maaranen, Mykrän kolleega aiemmasta työpaikasta osti puolet yrityksestä 2014. Aki Maarasen myötä yritykseen saatiin lisää koneenrakennus osaamista täydentämään perustajan painelaitteisiin ja energiateollisuuteen keskittynyttä ammattitaitoa ja kokemusta. Vuoden 2015 alkupuoliskolla yrityksen kasvaessa Fimecon otti käyttöön toiminnanohjausjärjestelmän ja saman vuoden lopussa siirryttiin sähköiseen ostolaskujen käsittelyyn. Vuonna 2015 luotiin siis pohjaa yrityksen tulevalle kasvulle ja haluttiin varmistaa, että yrityksen järjestelmät eivät luo esteitä kasvulle.

Vuonna 2016 Fimecon Oy osti mekaanisen puunjalostusteollisuuden projekteihin erikoistuneen Joensuulaisen Pentek Engineering Oy:n ja laajensi toimintaansa myös puunjalostusteollisuuden projekteihin. Pentek Engineering Oy:n toiminta siirrettiin emoyhtiön tiloihin Varkauteen ja sen toiminta jatkui aktiivisena Fimecon Oy:n tytäryhtiönä. Pentek Engineering Oy fuusioitui Fimecon Oy:öön 31.12.2017.

Tällä hetkellä yrityksessä työskentelee yli kymmenen alansa ehdotonta ammattilaista ja toimintaa ohjaa yhä samat arvot kuin yritystä perustettaessa.

Arvot ja Missio:

Arvot

Asiakaskeskeisyys

 • Laatu
 • Asiakaskokemus

Dynaaminen & Kehittyvä

 • Jatkuva kehitys ja parantaminen

Sitoutunut

 • Hyvinvoivat työntekijät
 • Tyytyväiset asiakkaat

Kannattavuus

 • Omistajien tavoitteet
 • Jatkuvuuden turvaaminen

Missio

 • Kehitämme asiakkaidemme tuotteita ja tuotantolaitoksia yhä kilpailukykyisemmäksi ja paremmiksi oman ammattitaitomme avulla

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Lähetä meille viesti. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Fimecon Oy
Kauppaktu 43
78200 VARKAUS

Y-tunnus: 25414429
Puh: +358400188063

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Fimecon Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.