Palvelumme

Fimecon Oy on teollisuussuunnittelun vankka asiantuntija. Toteutamme esimerkiksi erilaisia laite- ja konesuunnitteluprojekteja teollisuuden toimijoille. Tarvitsettepa apua tuotantokoneiden, tuotannon apuvälineiden tai vaikkapa lämpölaitoksen polttoainejärjestelmien suunnitteluun niin apua löydät meiltä!

Osaamisemme edut asiakkaalle ovat uudet, innovatiiviset ratkaisut ja hyvä tuntemus asiakkaan erityistarpeista.

Olemme jakaneet palvelumme neljään eri ryhmään

Tuotanto- ja prosessilaitokset

Energiateollisuus

Lujuuslaskenta

Suunnittelujärjestelmät

Tuotekehitys

Kehitämme aktiivisesti uusia ratkaisuja yhteistyössä asiakkaan kanssa. Haemme ja esittelemme innovatiivisia vaihtoehtoja luodaksemme uutta, tai parantaaksemme vanhaa jo olemassa olevaa tuotetta. Olemme olleet mukana useissa erilaisissa tuotekehityshankkeissa ultraäänityöstölaitteen suunnittelusta sahatavaran puristuskuivaimen tuotekehitykseen.

Yksilölliset palvelut

Tavoitteemme on olla pitkäaikainen kumppani ja saumaton osa asiakkaan organisaatioita. Näin opimme tuntemaan yrityksen erityistarpeet ja pystymme räätälöimään yksilölliset ratkaisut suunnittelusta toteutukseen. Haluamme olla mukana kehittämässä asiakkaamme kannattavuutta ja kilpailukykyä.

Luottamus

Onnistunut yhteistyö perustuu keskinäiseen luottamukseen. Asiakkaamme voivat luottaa lupaukseemme - niin tuotteen laadun, toimitusaikojen kuin sitoutuneisuuden suhteen. Kunnioitamme asiakkaan tarpeita ja annamme osaamisemme asiakkaan käyttöön.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Suosittele meitä

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Lähetä meille viesti. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.


  • AAA