Palvelumme

Fimecon Oy on teollisuussuunnittelun vankka asiantuntija. Toteutamme esimerkiksi erilaisia laite- ja konesuunnitteluprojekteja teollisuuden toimijoille. Tarvitsettepa apua tuotantokoneiden, tuotannon apuvälineiden tai vaikkapa lämpölaitoksen polttoainejärjestelmien suunnitteluun niin apua löydät meiltä!

Osaamisemme edut asiakkaalle ovat uudet, innovatiiviset ratkaisut ja hyvä tuntemus asiakkaan erityistarpeista.

Olemme jakaneet palvelumme neljään eri ryhmään

Tuotanto- ja prosessilaitokset

Energiateollisuus

Lujuuslaskenta

Suunnittelujärjestelmät

Tuotekehitys

Kehitämme aktiivisesti uusia ratkaisuja yhteistyössä asiakkaan kanssa. Haemme ja esittelemme innovatiivisia vaihtoehtoja luodaksemme uutta, tai parantaaksemme vanhaa jo olemassa olevaa tuotetta. Olemme olleet mukana useissa erilaisissa tuotekehityshankkeissa ultraäänityöstölaitteen suunnittelusta sahatavaran puristuskuivaimen tuotekehitykseen.

Yksilölliset palvelut

Tavoitteemme on olla pitkäaikainen kumppani ja saumaton osa asiakkaan organisaatioita. Näin opimme tuntemaan yrityksen erityistarpeet ja pystymme räätälöimään yksilölliset ratkaisut suunnittelusta toteutukseen. Haluamme olla mukana kehittämässä asiakkaamme kannattavuutta ja kilpailukykyä.

Luottamus

Onnistunut yhteistyö perustuu keskinäiseen luottamukseen. Asiakkaamme voivat luottaa lupaukseemme - niin tuotteen laadun, toimitusaikojen kuin sitoutuneisuuden suhteen. Kunnioitamme asiakkaan tarpeita ja annamme osaamisemme asiakkaan käyttöön.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Lähetä meille viesti. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Fimecon Oy
Kauppaktu 43
78200 VARKAUS

Y-tunnus: 25414429
Puh: +358400188063

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Fimecon Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.