Mietteitä työnhausta

Vajaa kuukausi sitten, kun kesälomakausi alkoi juuri olla kuumimmillaan, kirjoitin postauksen Linkedin:iin. Kirjoituksessani pohdin, kuinka vaikeaa on löytää uutta uusia työntekijöitä. 

Kirjoitukseni suosio yllätti positiivisesti ja sainkin sen johdosta lukuisia yhteydenottoja sekä paljon hyviä kommentteja, joissa tarjottiin apua ongelmaamme. Kiitos kaikille keskusteluun osallistuneille!


Nyt kesäloma on (ainakin omalta osaltani) vietetty ja on aika panna taas toimeksi myöskin uuden työvoiman etsinnän suhteen. Me pyrimme jatkossa olemaan reilusti enemmän esillä erilaisilla foorumeilla ja kertomaan itsestämme vaikkapa näin uudistuneiden kotisivujemme blogin muodossa.


Monesti on tullut esille, että potentiaaliset hakijat eivät tiedä tarpeeksi yrityksestä, mitä siellä tehdään ja millaista siellä on työskennellä, entä onko pieni yritys turvallinen vaihtoehto kun haetaan uutta työpaikkaa?


Me emme vaadi, että hakija on nuori kenellä on 20 v. työkokemus, meillä jokainen pystyy varmasti vaikuttamaan oman työnsä sisältöön ja työnkuva meillä on varmasti monipuolisempaa kuin suuressa organisaatiossa. Palkka ja työsuhde edutkin ovat meillä varmasti kilpailukykyiset, emmekä passita ihmistä ensimmäisenä lomalle, mikäli toimeksiannon jälkeen ei välittömästi ole uutta tiedossa. Vain hyvinvoivat ja motivoituneet työntekijät mahdollistavat tyytyväiset asiakkaat. Miksipä et siis työskentelisi vaikkapa meillä?