SSG Sahala Oy:n lämmönvaihdin suunnittelu Fimeconille

Meillä on teille hienoja uutisia!

Olemme tehneet jo vuosia yhteistyötä lämmönvaihdinsuunnittelun parissa asiakasyrityksemme Sahala Works Oy:n kanssa. SSG Sahala Oy osti hiljattain lämmönvaihdinliiketoiminnan Sahala Worksilta ja samaan aikaan lämmönvaihdinsuunnittelu päätettiin ulkoistaa. Hyvän ja pitkän yhteistyön johdosta pääsimme aloittamaan neuvottelut, joiden lopputuloksena lämmönvaihdinsuunnittelu ulkoistettiin kokonaisuudessaan Fimecon Oy:lle.


Tämä mahdollistaa meidän kasvattaa liiketoimintaamme ja vie yrityksemme kehitystä eteenpäin haluamaamme suuntaan. 1.8.2020 Sahala Works Oy:n kolme työntekijää siirtyivät yrityksemme palvelukseen ja heidän mukanaan saimme myös arvokasta tietoa ja osaamista lämmönvaihdinsuunnittelusta, sekä uuden liiketoiminta-alueen prosessilaitteiden lämpötekniseen suunnitteluun.

Lisääntyneiden resurssien sekä uuden, vahvan osaamisalueen myötä voimme jatkossa tarjota asiakkaillemme entistä kokonaisvaltaisempia ratkaisuja.


Lämmönvaihdinsuunnittelun ulkoistaminen ja siihen liittyvän henkilöstön siirtyminen Fimeconille on luonteva jatkumo vuosien yhteistyölle Sahala Works Oy:n kanssa ja heidän liiketoimintakaupasta johtuen teemme jatkossa lämmönvaihdinsuunnittelua SSG Sahala Oy:lle.
Sahala Works Oy suuntaa toimintansa tilauskonepaja töihin ja jatkamme suunnitteluyhteistyötä heidän kanssaan myös niiden tuotteiden osalta.

Tulevaisuuden projekteihin ja haasteisiin lähdemme positiivisin mielin ja täynnä intoa! Tästä on hyvä jatkaa Fimeconin kasvutarinaa.


Vuonna 2013 perustettu Fimecon Oy on suunnittelu- ja konsultointipalveluja teollisuudelle tarjoava yritys. Asiakkaamme koostuvat kone-ja laitostoimittajista sekä tuotanto-, prosessi- ja energiateollisuuden laitoksista, joille tarjoamme suunnittelu- ja konsultointipalveluja. Fimecon Oy työllistää tällä hetkellä 18 työntekijää. Toimipaikat sijaitsevat Kuopiossa ja Varkaudessa.

Jussi Mykrä
toimitusjohtaja
Fimecon Oy